Hockey

1x per jaar worden we uitgenodigd om te spelen tegen diverse teams uit Kortrijk

-------

Beste rolhockey enthousiastelingen,


Op zondag 2 april 2017 vindt ons recreantentoernooi opnieuw plaats.


Het toernooi focust zich zoals de voorbije jaren op sportievelingen die weinig tot geen ervaring hebben met rolhockey maar er toch eens een dagje van willen proeven. De minimum leeftijd is 16 jaar. Inschrijven kost €10 per ploeg, of €2,5 individueel. Je betaalt dit cash bij het aanmelden de dag zelf.


We delen de sportzaal weer op in twee velden zodat er twee wedstrijden tegelijkertijd kunnen worden gespeeld. Die wedstrijden zijn 4 tegen 4. Dat wil zeggen, 1 keeper, 3 veldspelers en een mogelijk aantal bankzitters. Dit jaar laten we geen leden of ex-leden meer toe als spelers op het toernooi. Zij zijn wel van harte welkom op het ledentoernooi (29 april). Een uitzondering is er voor de leden van het aspirantenuur op de zondag. Zij mogen wel nog deelnemen aan het recreantentoernooi, met maximaal 2 per ploeg.


De eerste matchen beginnen om 9h30. Daarvoor, vanaf 8h30, is iedereen welkom om te oefenen en een snelcursus skeeleren en basisvaardigheden hockey te krijgen van onze vrijwilligers. Het einde van het toernooi is voorzien tussen 16h en 17h. Over de middag is er een maaltijd voorzien: frietjes met saus naar keuze, bitterballen, kaaskroketten en frikandellen à volonté, voor €6 per persoon. Ook supporters zoals vrienden, familie of kennissen zijn zeker welkom om te komen eten. Laat in de mate van het mogelijke al weten hoeveel personen er zouden mee eten.


De club zal de deelnemende teams (indien nodig) van sticks voorzien. Voor een helm (bvb. fietshelm, skihelm,…) en skeelers moeten de deelnemers zelf kijken. Heb je als team al een club t-shirt, doe die dan gerust aan. Voor wie als team geen uniforme outfit vindt, voorzien we gekleurde hesjes.


Inschrijven voor het recreantentornooi kan vanaf 5 februari 2017 t.e.m. 25 maart 2017 en dit door een mailtje (met ploegnaam + namen deelnemers) te sturen naar hannes.vzw@rolhockey.be

Laat indien mogelijk ook al weten als je over de middag voor ons frietjesmenu kiest.


Verdere praktische info volgt nog voor wie zich inschrijft.


Met sportieve groeten,


Het bestuur,

VZW Hannes


Freek, Yentel, Kristof, Mathias, Jolien, Jens, Sofie, Styn, Piet