Alhoewel Strava zich meer orienteert naar het Triathlon sporten "lopen - fietsen - zwemmen" kun je er wel degelijk ook je "inline skate" activiteiten erin steken.
Je kan er heel wat sporthorloges naartoe synchroniseren of de app zelf gebruiken om je activiteit te registreren. Op het eind van het jaar heb je dan ook mooie cijfers.

We proberen de activiteiten van onze leden te volgen via enerzijds de Strava iskate.be sportclub

Alsook hebben we een aantal "virtuele races" voor jullie gemaakt verspreid over diverse locaties en kun je de top 10 bekijken in 1 oogopslag en zo leren we vaak ook nieuwe skaters kennen die in onze "jacht"-gebieden rondskeeleren :-)

Voor zover mogelijk tracht ik van elk "jaar geskeelerd" alles in kaart te brengen. zoom in en kijk waar we zoal actief waren... ondertussen hebben we zelfs in Zuid Amerika al gaan skeeleren. We gaan verder dan de plaatselijke kerktoren. Skeelers passen dan ook perfect in de "handbagage"...

Er zijn natuurlijk behalve de onze nog andere skeeler clubs actief... we hebben er een aantal hier opgesomd ... zo zie je de recente activiteiten aldaar:

Specials